Sekce

Galerie

/files/mobile.png

Každý to známe, koupíme si nový smarphone a první věc kterou po zapnutí uděláme je, že se připojíme na "wifinu" a jdeme rychle stahovat aplikace. Smartphone bez aplikací by vypadal v dnešní době trochu podivně, protože by jsme ho pak mohli teoreticky používat jen na SMS a telefonování. Jaké jsou nejpoužívanější aplikaci převážně mezi mladistvými si můžete přečíst zde.

10 NEJPOUŽÍVANĚJŠÍCH APLIKACÍ NA SMARTPHONECH


FACEBOOK: Dnes už ho má skoro každý, tak proč si neusnadnit sdílení a bouzdání touto aplikací...
FACEBOOK MESENGER: Ať už jste na cestách nebo ve škole, s touto aplikací vám nikdy neunikne kdo píše. Díky vyskakovacímu oknu, se hned dozvíte, kdo vás nutně potřebuje!
WHATS APP?: Pokud máte internet v telefonu a chcete ušetřit za SMS zprávy domluvte se s přáteli a pište si zdarma přes Whats app!
SKYPE: Zastesklo se vám po někom a potřebujete ho nutně vidět nebo slyšet i když nemáte u sebe počítač? Zavolejte snadno a rychle přes mobilní aplikaci skype!
GOOGLE CHROME: Původní prohlížeč vám nevyhovuje? Zkuste google chrome, prohlížení je hned rychlejší a přehlednější!
AVAST! ANTIVIRUS: Bojíte se virů? To už se ale nemusíte! Tato aplikace vám poskytne zabezpečení smarphonu + dokáže najít polohu vašeho ztraceného telefonu na dálku!
ADOBE FLASH PLAYER: Rádi sleduje přes telefon videa? Pak už se vám někdy stalo, že nešlo spustit. Problém je v tom. že telefonu schází právě tato aplikace!
OFFICE SUITE: Tato aplikace vám dokáže otevírat v androidu soubory z microsoft word, excel apod. Můžete s ní také editovat texty!
SPRÁVCE SOUBORŮ: Hledáte v telefonu nějaký soubor? Pak vám usnadní čas tato aplikace zobrazí totiž soubory v celém systému...
INSTAGRAM: Také jste "fanatiční" fotografové? Rádi sdílíte s ostatními vaše fotografie? Zkuste potom tedy tuto aplikaci, zajisté se vám bude hodit!

Přidat komentář

Autor:

Text:

Opište tento text:

CAPTCHA

Komentáře